CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ


CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ

Set anys endarrera, sota l’aspiració de fer una festa temàtica sobre en Quentin Tarantino, naixia el primer concurs de curts de l’ateneu popular la Falç d’Artés. Les dos següents edicions creixien en participants i espectadors despertant un fer interès al voltant d’aquest acte ateneuenc. Per tal de saciar qualsevol delera informativa sobre les passades edicions i les possibles futures desperta aquest blog amb l’anhel d’apropar les produccions presentades i aquells qui hi ha darrera d’aquestes, i de transmetre tota la passió i alegria que amaga cada nova entrega d’aquest concurs. Un recordatori a tots aquells qui, de la forma que sigui, ja hi han participat, una invitació a tots aquells que esperen.







dilluns, 6 de juny del 2011

L'habitación triomfant.



Premi al millor curt i a la millor interpretació per a Biel Querol. L'habitación del manresà David Cantón s'emportà el gran reconeixement del jurat al ser nominat a totes les categories, però no va tenir la mateixa acollida entre el públic, sent el premi d'aquest l'únic al qual no aspirava.


L' habitación és, fonamentalment, un thriller psicològic bastant ben definit pel seu títol. La idea desenvolupa una serie d'acontaixaments que dia darrera dia succeïxen dins d'una habitació. La seva gran qualitat la fan justa mereixedora del premis que li ha atorgat el jurat. Per altra banda, el seu ritme i altres carències no li van permetre acabar d'escombrar més premis cap a Manresa, ni emfatitzar del tot amb el públic.


Gran debut de Cantón al Uncurt, no només pel premis sinó per les bones sencecions que deixa i l'esperança que a part de poder gaudir de pròximes creacions seves, neixin canals de col·laboració directa de cara a futures edicions.


Fins llavors: L'habitación...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada